Ενοικίαση Χώρων

Το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα συνεδριακά κέντρα της Αθήνας. Η πρωτοποριακή τεχνολογική και κτηριακή του δομή τού παρέχουν τη δυνατότητα να φιλοξενεί τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Οι χώροι που λειτουργούν είναι: το «Θέατρον», η «Θόλος», το Κτήριο 1 & 2, το Κτήριο του Αιθριού και το Κτήριο 56. Το σύγχρονο αρχιτεκτονικό ύφος, η ευελιξία και οι πολλές δυνατότητες προσαρμογής των χώρων ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης καθιστούν τον «Ελληνικό Κόσμο» ιδανικό σημείο συνάντησης επαγγελματιών και κοινού.
Σήμερα ο «Ελληνικός Κόσμος» είναι ένας από τους πιο σύγχρονους συνεδριακούς χώρους της Αθήνας. Λειτουργεί ως άρτια εξοπλισμένο κέντρο, όπου διοργανώνονται συνέδρια, ημερίδες και εταιρικές εκδηλώσεις. Η υπερσύγχρονη κτηριακή και τεχνολογική υποδομή του, σε συνδυασμό με την άρτια εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρουν υπηρεσίες και δυνατότητες που μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές και καινοτόμους εκδηλώσεις.


Κτήριο 1


Κτήριο 2


«Θόλος»

Το «Θέατρον» είναι ένας υπερσύγχρονος συνεδριακός και πολιτιστικός χώρος στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το κτήριο περιλαμβάνει: τις δύο μεγάλες αίθουσες Αντιγόνη και Ιφιγένεια, την αίθουσα Ισμήνη, τρία φουαγέ με μπαρ σε διαφορετικούς ορόφους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, μικρότερες αίθουσες όπου πραγματοποιούνται συνεδριάσεις, συνεντεύξεις Τύπου ή εργαστήρια (workshop) καθώς και υπόγειο και υπαίθριο χώρο στάθμευσης 220 και 170 θέσεων αντίστοιχα. Το Αίθριο στην είσοδο του «Θέατρον» δίνει τη δυνατότητα για επέκταση των εκδηλώσεων στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος προσφέρεται λόγω του υπέροχου καιρού της πόλης μας.


Αίθριο

Αίθριο


Αίθριο

Αίθριο

Το «Θέατρον» αποτελεί τον αρτιότερο τεχνολογικά χώρο του είδους του στην Ελλάδα. Ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός είναι μοναδικός για ελληνικά δεδομένα, ενώ οι σκηνικές τεχνολογίες προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικών σκηνικών και ενσωμάτωσης δρωμένων σε αυτά.


Αίθουσα Αντιγόνη


Αίθουσα Αντιγόνη


Αίθουσα Αντιγόνη

Αίθουσα Αντιγόνη

Φουαγίε «Θέατρον»


Αίθουσα Ιφιγένεια


Κτήριο 56Κτήριο 56


Κτήριο 56


Κτήριο 56


Κτήριο 56

Don't Miss Out!

Educational Programs

READ

Latest News
& Announcements

Stay informed about all the events and news of the "Hellenic Cosmos" Cultural Center