Συνέδρια

Στο πλαίσιο του διαλόγου ανάμεσα στις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού διοργανώνει διεθνή συνέδρια, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με μεγάλη απήχηση και στόχο τη θεωρητική μελέτη των ζητημάτων που ανακύπτουν, την ανταλλαγή απόψεων και τη συναγωγή συμπερασμάτων.

Στα συνέδρια μετέχουν επιστήμονες και καλλιτέχνες διεθνούς κύρους, που εκπροσωπούν τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο των επιστημών και των τεχνών.

Για να δείτε τα συνέδρια που έχει διοργανώσει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, πατήστε εδώ: conferences.ime.grGlobal XR Summit 2023: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο παγκόσμιο eXtended Reality Summit

 

Eπιχειρηματίες, επενδυτές και ερευνητές από όλο τον κόσμο παρουσίασαν στο πρώτο παγκόσμιο XR Summit που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις εφαρμογές XR (eXtended Reality) σε μια σειρά από κλάδους: στην Εκπαίδευση, στην Υγεία, στον Πολιτισμό και στις startups.

Πρόκειται για το πρώτο παγκόσμιο XR Summit 2023, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος ολοκληρωμένων εφαρμογών eXtended Reality XR COSMOS.

Παρακολουθήστε τις ομιλίες του συνεδρίου “Global XR-Cosmos” στο ΙΜΕ-webTV!
Don't Miss Out!

Educational Programs

READ

Latest News
& Announcements

Stay informed about all the events and news of the "Hellenic Cosmos" Cultural Center