Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης «Οι Άθλιοι» στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 06/11/2023

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ», σε σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, μαζί με έναν θίασο 22 καταξιωμένων και ταλαντούχων ηθοποιών. Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια από τη Μαρία Φιλίππου, οι χορογραφίες από τη Χριστίνα Φωτεινάκη, οι ατμοσφαιρικοί φωτισμοί από τη Μελίνα Μάσχα, η πρωτότυπη μουσική και τα live τραγούδια του Γιάννη Οικονόμου σε στίχους Μαγδαληνής Παλιούρα, καθώς και το video art της Βικτωρίας Βελοπούλου ταξίδεψαν, με έναν μαγικό τρόπο τους θεατές στη Γαλλία του 19ου αιώνα.

Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Φωτείνη Μπαξεβάνη, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Νίκος Ορφανός, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Ελένη Καρακάση, η Ρέινα Εσκενάζυ, ο Γιώργος Γαλίτης, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο Βασίλης Κούκουρας, ο Χάρης Χιώτης και η Βίβιαν Κοντομάρη.
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ


Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Σάββατο στις 14:30 και κάθε Κυριακή στις 11:30 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη, με πυρήνα του έργου τη φράση που έχει «βάλει» ο συγγραφέας στο στόμα του κεντρικού ήρωα Γιάννη Αγιάννη «Να αγαπάτε ο ένας τον άλλον για πάντα. Αυτό σας εύχομαι. Όσο κι αν ψάξετε, να ‘στε σίγουροι, δε θα βρείτε τίποτα πολυτιμότερο στη ζωή από την Αγάπη» στήνει επί σκηνής μία συναισθηματικά πλούσια παράσταση, γεμάτη περιπέτεια και συγκινητικές, αλλά και κωμικές στιγμές με κορυφαίους στο είδος τους καλλιτεχνικούς συντελεστές, σε ένα θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Φωτογραφίες και Υλικό ΕπικοινωνίαςΜη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»