Η υπερσύγχρονη κτηριακή και τεχνολογική υποδομή του «ΘΕΑΤΡΟΝ», η ευελιξία στη διαμόρφωση των χώρων και ο μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα οπτικοακουαστικός εξοπλισμός το καθιστούν έναν από τους πιο άρτιους συνεδριακούς χώρους της πόλης μας.

Προηγούμενα Συνέδρια

TEDX Athens 2010

Στις 26 Νοεμβρίου 2010 το «ΘΕΑΤΡΟΝ» φιλοξένησε το συνέδριο TEDXAthens, μια συνάντηση αφιερωμένη στη διάδοση ρηξικέλευθων ιδεών. Μέσα στο χρονικό όριο των 18 λεπτών, οι ομιλητές, πρωτοπόροι από το χώρο των επιστημών, της τέχνης και της επιχειρηματικότητας, κλήθηκαν να δώσουν μια διάλεξη-εμπειρία, αφετηρία για συζήτηση με το κοινό. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Goran Carstedt, Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "The Natural Step International", που ασχολείται με θέματα αειφόρου ανάπτυξης. Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονταν άνθρωποι του πολιτικού χώρου, της οικονομίας και του Διαδικτύου, καθώς και καλλιτέχνες και συγγραφείς. Το συνέδριο ήταν υπό την αιγίδα της ετήσιας διοργάνωσης TED, που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια στην Καλιφόρνια και στην οποία έχουν δώσει το «παρών» προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Αλ Γκορ, η Ιζαμπέλ Αλιέντε και ο Γκόρντον Μπράουν.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»