ΙΜΕάκια

Η νεανική παρέα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Tα IMEάκια» καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι στην ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, μέσα από πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα και διαγωνισμούς που συνδυάζουν τη γνώση με την τεχνολογία και την ψυχαγωγία.


Τα «ΙΜΕάκια», επίσης, καλούν σε μια περιπετειώδη και δημιουργική συνεργασία τις μαθητικές ομάδες και τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να έχουν άμεση επαφή και ενημέρωση για το έργο του ΙΜΕ. Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα "Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ελληνικού Κόσμου".

 

 

Τα ΙΜΕάκια είναι η παιδική λέσχη του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, μια νεανική παρέα παιδιών από 5 έως 12 ετών που παρακολουθούν και συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Ιδρύματος.

 

 

 

Σχολικό Πρόγραμμα

Δωρεάν εβδομαδιαία σχολικά ημερολόγια το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.


Του Κόσμου τα νέα

Η παιδική εφημερίδα της λέσχης «Του Κόσμου τα νέα» κυκλοφορούσε τέσσερις φορές το χρόνο, με πλούσια και ποικίλη θεματολογία, κόμικς, κουίζ και ενημέρωση για τα προγράμματα που παρουσιάζονται στον «Ελληνικό Κόσμο».

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά ένα από τα τελευταία τεύχη που κυκλοφόρησε το 2007
Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»