Εθελοντισμός

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού αναζητάει εθελοντές

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής πρακτικής, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού επιθυμεί να συμπεριλάβει στην ομάδα του εθελοντές που θέλουν να εργαστούν στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος.

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με όλα τα έργα του «Ελληνικού Κόσμου» (εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, προβολές εικονικής πραγματικότητας στη «Θόλο», θεατρικές παραστάσεις, συνέδρια, ερευνητικά έργα κ.ά.) και να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία και γνώσεις σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου θα μπορούν να εξελίξουν τις δυνατότητές τους, ενώ παράλληλα θα συνδράμουν στο πλούσιο έργο του «Ελληνικού Κόσμου» .

Οι ενδιαφερόμενοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στον «Ελληνικό Κόσμο» για 3 έως 6 μήνες και στο τέλος του προγράμματος λαμβάνουν συστατική επιστολή για το χρονικό διάστημα που εργάστηκαν.

Επιθυμητά προσόντα:
  • Απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος Ελληνικού ή ξένου ΑΕΙ/ΤΕΙ με αντικείμενο Παιδαγωγικά, Φιλοσοφία, Προσχολική και Σχολική Αγωγή, Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις, Γραφιστική, Πληροφορική, 3D Modeling.
  • Καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).
  • Καλή επικοινωνία, επιμέλεια και ικανότητα ομαδικής εργασίας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: volunteers@ime.gr

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»