Στον «Eλληνικό Kόσμο» φιλοξενούνται ποικίλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, εταιρικές διοργανώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και κινηματογραφικών ταινιών, καθώς και συνεντεύξεις Τύπου. Η υπερσύγχρονη κτηριακή και τεχνολογική υποδομή του, σε συνδυασμό με την άρτια εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρουν υπηρεσίες και δυνατότητες που μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές και καινοτόμους εκδηλώσεις.


Προηγούμενες Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Athens Comedy Festival 2024

Το αγαπημένο Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ! H γιορτή γέλιου της πόλης επανέρχεται για 6η χρονιά στις 30 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 4 μέρες σε 4 αίθουσες, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και περισσότερους από 80 αγαπημένους κωμικούς και special guests. Η 4ήμερη γιορτή γέλιου με τον έντονο φεστιβαλικό αέρα έχει γίνει πλέον θεσμός και έρχεται για άλλη μια φορά να "ταρακουνήσει" την πόλη.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»