Δράσεις Ευεξίας στον «Ελληνικό Κόσμο» 19-05-2024

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι Δράσεις Ευεξίας στον «Ελληνικό Κόσμο»

Νέα Ημερομηνία: Κυριακή 19 Μαΐου 2024


Η Βασιλική Εφραίμογλου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ειδικός σε Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) και η Σόφη Πασχάλη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, και Θεραπεύτρια συναντώνται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μία βιωματική δράση, στην οποία μέσω της διαδραστικής προσέγγισης θα μοιραστείτε τις σκέψεις σας και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους προσέγγισης των καταστάσεων.

Στην εμπειρία αυτή, θα δείτε πώς μία διαφορετική συμπεριφορά μπορεί να φέρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Θα ανακαλύψετε ότι αν αποφασίσετε να μην ζείτε μέσα από δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφορών, θα γνωρίσετε τα πιο ευχάριστα συναισθήματα μέσα σας.

Οικοδομώντας τα δυνατά μας στοιχεία, αποδυναμώνουμε την ανάγκη μας να εστιάζουμε σε αρνητικές προσεγγίσεις, που βλάπτουν την ολική μας υγεία και την αλληλεπίδρασή μας με τους γύρω μας.

Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία ζωής!

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»