Στα Χνάρια του Einstein - Η Μαγεία της Βαρύτητας

Η νέα εντυπωσιακή παραγωγή «Στα Χνάρια του Einstein - Η Μαγεία της Βαρύτητας» προβάλλεται στη «Θόλο», το «Θέατρο» Εικονικής Πραγματικότητας, του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί το συναρπαστικό ταξίδι του νεαρού μάγου Ωρίωνα και του ρομπότ Άλμπι, στον χρόνο και τον χώρο.

 

Μία ιστορία που από την πρώτη στιγμή καθηλώνει το κοινό, ενώ παράλληλα μεταλαμπαδεύει, με έναν γοητευτικά αφηγηματικό τρόπο γνώσεις για περίπλοκα επιστημονικά θέματα, όπως την έννοια της βαρύτητας και του χωροχρόνου. Μία ταινία για όλη την οικογένεια, που χάρη στην τεχνολογία της «Θόλου» προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους! 

 


Ιστορία

«Γιατί τα αντικείμενα πέφτουν στο έδαφος; Η δύναμη της Βαρύτητας»
Ο νεαρός μάγος Ωρίωνας ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο, για το σύμπαν και τα μυστικά του, παρά για τα βαρετά μαγικά ξόρκια. Γοητεύεται από τα αστέρια, το σύμπαν και τους νόμους της φύσης. Έτσι, ένα βράδυ μπαίνει κρυφά στο Μουσείο του Albert Einstein και συναντά ένα μικρό, έξυπνο, αλλά ιδιόρρυθμο ρομπότ, τον Άλμπι που γνωρίζει τα πάντα για τον Albert Einstein και τις θεωρίες του. Το ταξίδι ξεκινάει, με το ρομπότ να ταξιδεύει τον νεαρό μάγο, στον χρόνο και τον χώρο και να μοιράζεται τις πολύτιμες γνώσεις του.

Η νέα ταινία στη ΘΟΛΟ, για όλη την οικογένεια παρουσιάζει, με εύληπτο και συνάμα συναρπαστικό τρόπο στους θεατές εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με τη βαρύτητα και τα μυστικά του σύμπαντος, σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι που αναδεικνύει την αξία της φιλίας.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»