Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!

Η νέα ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων- Ταξίδι στο Φως!» προβάλλεται στη «Θόλο», το «Θέατρο» Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Σε αυτή την περιπέτεια, το μέλλον συναντάει το παρελθόν, όταν ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται στη Γη, την Εποχή του Λίθου. Ο πιλότος, ένας μικρός εξωγήινος, ο Άλεξ γνωρίζει τα δύο αδέρφια, Ρέα και Πυρ, τα οποία του ζητάνε μία βόλτα για να δουν τον ήλιο, με αντάλλαγμα να τον βοηθήσουν να επισκευάσει το διαστημόπλοιο!


 

Ετοιμαστείτε για μία απίθανη περιπέτεια, με τα παιδιά να σώζουν τον Άλεξ από άγρια προϊστορικά θηρία και τον μικρό εξωγήινο να τους διδάσκει για το ηλιακό σύστημα, την ενέργεια και τo ηλιακό φως.

Η ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων- Ταξίδι στο Φως!» είναι ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στον χρόνο και το χώρο που θα διασκεδάσει τα παιδιά, καθώς ανακαλύπτουν την επιστήμη του φωτός. Μία ταινία για όλη την οικογένεια, που χάρη στην τεχνολογία της «Θόλου» προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!


Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»