Ομιλία του διεθνούς φήμης Αστροναύτη της NASA, Dr Scott Parazynski με θέμα: «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας».

Το Linkage Network, η κορυφαία σχολή ηγεσίας  στην Ελλάδα, η οποία συμπυκνώνει την πρωτοποριακή τεχνογνωσία της Linkage, της μεγαλύτερης εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων σε θέματα ηγεσίας διεθνώς, μας συστήνει τον καταξιωμένο πρώην Αστροναύτη της NASA Dr Scott Parazynski σε ένα μοναδικό μάθημα ηγεσίας. Ένας από τους πιο πετυχημένους αστροναύτες στην ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος, ο Dr Scott Parazynski θα αναπτύξει θέματα ηγεσίας και άντλησης δύναμης μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και την εντυπωσιακή του εμπειρία, σε μια διαδραστική ομιλία με τίτλο «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας» (SPACE: The Ultimate Leadership Challenge), την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ο βετεράνος Αστροναύτης της NASA και διακεκριμένος ομιλητής Dr Scott Parazynski έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στο διάστημα, καθώς έχει συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους (συνολικά έχει περάσει 8 εβδομάδες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 ώρες space walk). Αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της NASA, έχοντας διατελέσει προϊστάμενος της υπηρεσίας EVA (Extra Vehicular Activities) ενώ ηγήθηκε της πρώτης κοινής αποστολής μακράς διαρκείας ΗΠΑ-Ρωσίας, διαμένοντας στον Ρώσικο διαστημικό σταθμό Mir. Το 2009 κατέκτησε την κορυφή του Everest και ανακηρύχθηκε ο πρώτος αστροναύτης που πάτησε στην κορυφή του κόσμου. Επιπλέον, έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία και μετάλλια από τη NASA, το American Astronomical Association και άλλους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς.
Ο Dr Scott Parazynski θα αφηγηθεί - αποκλειστικά για την εκδήλωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα - μαζί με ανέκδοτο υλικό, ιστορίες από την εξερεύνηση του διαστήματος και εμπειρίες του στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών, προσαρμόζοντάς τες στις αρχές του management και του leadership. Το Linkage Network της Linkage Greece θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο πρώην Αστροναύτη της NASA, πλαισιωμένο από τους ηγέτες του ελληνικού επιχειρείν με στόχο να πραγματοποιήσουν μία διαφορετική συζήτηση για την ηγεσία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece κ. Αρτέμης Μυρόπουλος δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η παρουσία του Dr. Scott Parazynski στο φετινό summer session του Linkage Network αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς δεδομένου ότι η πορεία του εμπνέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη διάρκεια της καριέρας του ως αστροναύτης της NASA. Η ομιλία του θα επικεντρωθεί στην πρόκληση της ηγεσίας στο διάστημα και τη σύνδεση της με τον κόσμο των επιχειρήσεων, δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ενεργά στο πάνελ Γενικοί Διευθυντές από Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα υποβάλουν αλλά και θα δεχτούν ερωτήσεις από τον αστροναύτη, σε θέματα ηγεσίας δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα διάλογο. Οι ερωτήσεις των ανωτάτων στελεχών μπορούν να προέρχονται είτε από τους ίδιους είτε από τα στελέχη τους με στόχο την ενεργή συμμετοχή όλων σε αυτή τη συναρπαστική διαδικασία μάθησης.»

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 380€/άτομο (πλέον ΦΠΑ), ενώ υπάρχουν ειδικά οικονομικά πακέτα για μεγάλες ομάδες συμμετεχόντων και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Linkage Greece (τηλέφωνο: 2108021179). Για τα μέλη του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου η τιμή του εισιτηρίου είναι 350€/άτομο (πλέον ΦΠΑ).

Περισσότερα στοιχεία για τη Linkage Greece:
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, η οποία αναπτύσσει ηγέτες του μέλλοντος παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής, ανάπτυξης μεθοδολογίας και εκπαίδευσης στελεχών. Μέσα από τη σχολή ηγεσίας, Linkage Network, η Linkage Greece διοργανώνει θεματικές ομιλίες επιφανών διεθνών προσωπικοτήτων που γνωρίζουν εντυπωσιακή ανταπόκριση από το κοινό στην Ελλάδα και αποτελούν πυρήνες εξειδικευμένης γνώσης.
Τα δύο προηγούμενα έτη διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, το summer session 2012 με ομιλητή τον Nando Parrado και θέμα: “Miracle in Andes: Surviving the Andes Plane Crash”  και το summer session 2013 όπου πραγματοποιήθηκε η ενθουσιώδης ομιλία με τον Zeljko Obradovic με τίτλο “Selecting & Coaching: The Art of Creating Champions“.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

210 8021179, www.linkagegreece.com
210 7247300, www.progressivepr.gr


Πέμπτη 10 Ιουλίου, ώρα 18:00

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Αίθουσα Aντιγόνη, Πειραιώς 254, Ταύρος


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
  • Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
  • 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
  • Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», διαθέτει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε όλους τους χώρους του καθώς και θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»