Παρουσίαση των νέων διαδραστικών δίσκων

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2002, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο Κέντρο Πολιτισμού του «Ελληνικός Κόσμος», παρουσιάστηκαν οι δύο νέοι διαδραστικοί δίσκοι του ΙΜΕ. Πρόκειται για δύο εκπαιδευτικά και ταυτόχρονα διασκεδαστικά cd-rom με τίτλους: «Το Μονοπάτι της Γνώσης - Προορισμός Ελληνική Ιστορία. Από την Εποχή του Λίθου στους Ρωμαϊκούς Χρόνους» και «Μυστήριο στην Αρχαία Μίλητο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος κ. Δημήτρης Εφραίμογλου μίλησε στους παρευρισκόμενους για το έργο του ΙΜΕ στον τομέα των εκπαιδευτικών διαδραστικών δίσκων, ενώ στα συγκεκριμένα έργα αναφέρθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος πολυμέσων του ΙΜΕ κ. Νίκος Βάρσος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα στελέχη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών κα Κατερίνα Γκάργκα και Δρ. Διονύσιος Κουτλής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα των διαδραστικών εφαρμογών, που συνδυάζουν γνώση και ψυχαγωγία.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»