Δράσεις Δεκεμβρίου 2015 - Ιανουαρίου 2016

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα Δεκεμβρίου 2015 - Ιανουαρίου 2016, το οποίο περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:
  • Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βραυρώνας με ξεναγό μας την κ. Μάχη Καρανίκη.
  • Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 21.00 διοργανώνουμε το ετήσιο χριστουγεννιάτικό δείπνο των Φίλων στο, ήδη γνωστό από την Πάρο, εστιατόριο BARBAROSSA. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και προς φίλους των μελών μας δεδομένου ότι το εστιατόριο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 100 άτομα. Ως εκ τούτου, σας περιμένουμε να εορτάσουμε όλοι μαζί, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, στηρίζοντας συγχρόνως και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
  • Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 διοργανώνουμε επίσκεψη με ξενάγηση στο Παράρτημα Μουσείου Ηρακλειδών (Απ. Παύλου 37, Θησείο) στην περιοδική έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων».
  • Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.00 διοργανώνουμε επίσκεψη με ιδιωτική ξενάγηση στο Ίδρυμα Β.& Μ. Θεοχαράκη στην περιοδική έκθεση «Πάμπλο Πικάσο - Ζαν Κοκτώ: Οι καινοτόμοι του Μοντερνισμού».
Περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»