Κοπή της βασιλόπιτας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σας εύχεται Χρόνια Πολλά, ειρηνικό και δημιουργικο το έτος 2016 και με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30 στον «Ελληνικό Κόσμο».

Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει η πρώτη επίσημη ξενάγηση της νέας πρωτοποριακής έκθεσης του Ιδρύματος που έχει ως θέμα «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ», με πολύτιμα αντικείμενα του Πολεμικού Ναυτικο που δεν έχουν ως τώρα εκτεθεί.

Οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ» επιχειρούν μιαν άλλη προσέγγιση στην ιστορία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, έτσι όπως αυτή εξελίσσεται από τα χρόνια της Επανάστασης του 1821 έως τις μέρες μας. Στο κουφάρι ενός πλοίου, που συνθέτει το σκηνικό της έκθεσης, αναπτύσσονται όλα τα σημαντικά επεισόδια της πορείας του Πολεμικού Ναυτικού, μέσα από μικρές άγνωστες ιστορίες.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»